Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies. close

Termeni și condiții

Termenii și condițiile generale sunt valabile pentru toate produsele cumpărate de dumneavoastră pe site­ul www.puremotion.ro. Este în interesul dumneavoastră să le citiți cu atenție. În cazul oricăror modificări asupra acestor termeni, o notificare va fi postată pe site. Drepturile dumneavoastră legale nu sunt afectate de acești termeni și condiții.

1. Achiziționarea de pe www.puremotion.ro

Toate produsele afișate pe site sunt disponibile pentru a fi comandate și livrate la o adresă specificată anterior.

2. Plata

Puremotion.ro are posibilitatea de a accepta plata prin transfer bancar sau poștal, însă în acest caz procesarea comenzii va dura mai mult. Dacă alegeți plata prin ramburs, puteți achita cu numerar la livrare, în momentul în care primiți coletul.

3. Acceptarea comenzilor

Puremotion.ro oferă mai multe modalități de transport și plată, pe care le găsiți pe pagina de noastră de livrare. Pentru a putea comanda trebui să vă înscrieți pe site, să va creați un cont sau este posibilă conectarea cu contul de Facebook. Livrarea se va realiza între 24 și 48 de ore.

4. Descrieri

Puremotion.ro face tot posibilul să comunice cu cât mai multă precizie culorile, dimensiunile, descrierile produselor.

5. Prețuri

Prețul produsului dumneavoastră este acela care se aplică în momentul cumpărării. Prețurile includ TVA la valoarea aplicabilă în țara respectivă, la data cumpărării.

6. Politica de rambursare

Valorile de bază Puremotion.ro sunt calitatea și experiența clientului. Dacă pentru orice motiv considerați că produsul nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, înlocuirea sau returnarea contravalorii acestuia se va face fără probleme în termen de 30 de zile de la data cumpărării.

CONDIȚII

  • Valabil pentru cumpărările online efectuate pe www.puremotion.ro.
  • Produsul se va returna în stare neutilizată, care permite revânzarea și în ambalajul original nedeteriorat, cu toate etichetele atașate.
  • Înlocuirea se va face cu un produs ales de dumnevoastră în valoarea prețului original de achiziție, unde confirmarea prin email a comenzii este prevăzută. Orice creștere de preț se va plăti în momentul înlocuirii și orice scădere de preț se va rambursa prin modalitatea inițială de plată.
  • Rambursările vor fi procesate prin modalitatea inițială de plată, unde confirmarea prin email a comenzii este prevăzută.
  • Rambursările vor fi procesate în moneda inițială a cumpărării.

EXCLUDERI

  • Orice articol cu semne vizibile de utilizare, returnat în stare deteriorată.
  • Orice articol cu semne vizibile de utilizare.

7. Returnarea produselor

  • Costurile returnării produselor nu vor fi rambursate. Sunteți responsabil pentru returnarea produselor la sediul nostru.
  • În cazul returnării prin poștă, recomandăm folosirea unei metode de livrare care permite asigurarea coletului la întreaga valoare a produsului în caz de pierderea sau deteriorarea acestuia pe durata livrării.

visit shop